Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از سهم‌های پرپتانسیل بازار سرمایه که در شرایط کنونی می‌توان انتظار رشد قیمت برای آن متصور بود سهام بانک ملت است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، یکی از سهم‌های پرپتانسیل بازار سرمایه که در شرایط کنونی می‌توان انتظار رشد قیمت برای آن متصور بود سهام بانک ملت است. این سهام دارای پتانسیل‌هایی همچون افزایش سرمایه از محل سود انباشته و تجدید ارزیابی، دریافت غرامت از خزانه داری انگلستان و شناسایی سود حاصل از محل تسعیر ارز آن، فروش بلوک سهام فملی مس و شناسایی عایدی آن در صورت سود و زیان سال جاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در خصوص افزایش سرمایه این بانک قصد دارد در سال جاری از دو محل سود انباشته و تجدید ارزیابی دارایی‌های خود افزایش سرمایه دهد. محل اول سود انباشته است که افزایش سرمایه ۱۶۰ درصدی بانک از ۵ به ۱۳ هزار میلیارد تومان از محل سایر اندوخته به تصویب هیات مدیره رسیده و افزایش سرمایه دیگر از محل تجدید ارزیابی دارایی‌های ثابت به تصویب هیات مدیره بانک رسیده و در دستور کار قرار گرفته است.

دریافت غرامت ۹۱ میلیون یورویی با نرخ تسعیر ۸.۵۰۰ تومانی از خزانه داری کشور انگستان می‌تواند ۱۳ تومان به ازای هرسهم برای سهامداران عایدی داشته باشد همچنین فروش سهام شرکت ملی مس برای بانک ملت مزایای زیادی دارد که شامل:

• شناسایی سود قابل توجه ناشی از تفاوت قیمت فروش با ارزش دفتری (۳۸۶ ریال به ازای هر سهم)

• ورود نقدینگی حدوداً ۸ هزار میلیارد ریالی به بانک ملت؛ اعطای تسهیلات این مبلغ با نرخ‌های مصوب شورای پول و اعتبار تا انتهای سال حداقل ۸۰۰ میلیارد ریال درآمد تسهیلات محقق می‌کند و نمودی بارز از مولدسازی دارائیهاست.

• در مورد بخش اقساطی معامله نیز که طبق آگهی عرضه نرخ ۱۹درصد اعلام شده است، مبلغ حصه سال جاری قابل شناسایی درآمد بانک برای سال ۱۳۹۸ حدود ۱.۵۰۰ میلیارد ریال است. بنابراین با لحاظ سود فروش سهام که درآمدی غیر مشاع است و سود مشاع ناشی از اعطای تسهیلات بخش نقد معامله و سود دوران تقسیط مربوط به سال جاری، فروش سهام مذکور کلا مبلغی بیش از ۴۳۰ریال به ازای هر سهم سود برای سهامداران خلق  می‌کند.

• کاهش قابل توجه اموال مازاد بانک و بهبود نسبت دارایی های ثابت، بانک را از شمولیت جرائم مالیاتی ماده ۱۷ قانون رفع موانع تولید خارج می‌کند و بهبود نسبت کفایت سرمایه بانک، ناشی از این فروش، ظرفیت جدیدی برای اعطای تسهیلات با کیفیت به صنایع بزرگ و سودآوری بیشتر برای این بانک بورسی به ارمغان خواهد آورد.

همچنین لازم بذکر است بانک ملت دارای بیشترین ذخیره ارزی در میان سایر بانک ها با دارایی بالای ۴ میلیارد دلار است. در ادامه گفتنی است باتوجه به بررسی‌های صورت گرفته میانگین بازدهی صنعت بانک ها و موسسات اعتباری از ابتدای سال جاری تاکنون ۸۱.۲۳ درصد بوده در همین بازه زمانی بازدهی بانک ملت ۹۶.۲۳ درصد است.

در شرایط فعلی با ملاحظه عوامل فوق الذکر می‌توان انتظار داشت قیمت سهام با تقاضای نسبی به سمت قیمت های بالای ۷۰۰ تومان حرکت کند./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: راهپیمایی 13 آبان 13 آبان ۱۳ آبان روز استکبار ستیزی یوم الله ۱۳ آبان مسجد مجلس نماز جمعه کانون های فرهنگی هنری مساجد روز 13 آبان مسجد بانک ملت سهام سهامداران بانک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۲۵۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه

پوریا خاوری مسئول برگزاری مجامع الکترونیک سپرده‌گذاری مرکزی گفت: در سال ۱۴۰۱ تعداد ۷۸ مجمع به صورت الکترونیک برگزار شد که این عدد در سال ۱۴۰۲ بیش از سه برابر افزایش یافت.

مسئول برگزاری مجامع الکترونیک سپرده‌گذاری مرکزی افزود: در سال گذشته ۱۵ هزار و ۵۰۴ سهامدار از طریق درگاه یکپارچه مجمع الکترونیک «دیما» در مجامع ناشران شرکت کردند که بیشترین شرکت کننده برای مجمع شرکت "کشت و صنعت پیاذر" با ۱۴۸۶ نفر و پس از آن شرکت "معدنی و صنعتی چادر ملو" با ۱۴۶۱ شرکت کننده بود.

همچنین از ابتدای راه اندازی این درگاه تاکنون ۵۰ هزار و ۵۴۵ سهامدار با استفاده از سامانه دیما در مجامع ناشران به صورت الکترونیکی شرکت کرده‌اند.

درگاه یکپارچه مجامع الکترونیک «دیما»، جهت سهولت دسترسی کلیه سهامداران به مجامع عمومی شرکت‌های بورسی و ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار به صورت الکترونیک مهیا شده و این سامانه با بهره گیری از فناوری‌های نوین، بدون محدودیت‌های جغرافیایی، امکان برگزاری در بستری امن را برای سهامداران فراهم کرده است.

بهره گیری از بستر سجام جهت احراز هویت سهامداران، شفافیت بالا به واسطه رأی گیری الکترونیکی، امکان حضور نهاد‌های نظارتی در مجامع به روش الکترونیکی، حضور همزمان سهامداران در چند مجمع، امکان پرسش و پاسخ میان سهامداران و هیات رئیسه مجمع و وجود تالار گفتگو جهت تعاملات بین سهامداران از مزایای سامانه دیما به شمار می‌رود.

گفتنی است که سهامداران برای حضور در مجمع الکترونیک باید در سامانه سجام ثبت نام کنند تا دسترسی آن‌ها برای ورود به جلسه مجمع فعال شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • میزان ذخیره خون استان اصفهان چند روز است؟
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • واکنش باشگاه پرسپولیس به انتشار برخی اخبار
  • استفاده از تلفن همراه با ۴۶ درصد بالاترین علت بروز تصادف است
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سهامداران منتظر تحول یکباره بازار نباشند!
  • کدام خودروی سایپا 700 میلیون تومان شد؟
  • انتقال ۲۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس به بانک ملت
  • ادامه رکوردزنی‌های دولت رئیسی؛ بالاترین تورم ۸۰ سال اخیر ایران ثبت شد
  • بافق دارای بالاترین میزان تراکم دانش آموزی در استان یزد
  • افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه